Rabu, 15 April 2015

MEMULAKAN PERNIAGAAN ICE BLEND DENGAN 4 PILIHAN YANG DISEDIAKAN OLEH SWEET FREEZER


4 PILIHAN YANG DISEDIAKAN 
UNTUK MEMULAKAN 
PERNIAGAAN ICE BLEND




SURVEY :
BERAPA RAMAI YANG SEDANG ALAMI PERKARA INI 👇
.
1 ) Nak sangat beri mak ayah tunai setiap bulan lebih daripada yang diberi sekarang dengan cara keluarkan modal permulaan untuk mak ayah bisnes di rumah sahaja, supaya hasil keuntungan bisnes itu dapatlah beri manfaat kepada mak ayah.
.
2 ) Nak buat bisnes lepas tamat waktu kerja tapi badan penat sangat dan masa yang ada sangat terhad.
.
3 ) Suri rumah yang masih mencari bisnes yang mudah dan ringkas untuk diuruskan walaupun sibuk dengan urusan rutin harian.
.
4 ) Suri rumah yang sudah pun ada bisnes online tapi masih nak tambah pendapatan lain yang dapat beri tunai setiap hari.
.
☑️ Sekiranya sedang alami perkara 👆 ,
kami Sweet Freezer Ice Blend boleh beri alternatif tambahan untuk penuhi hajat & impian anda semua yang sedang membaca post ini . 😃.
.
🖋️ Kami beri peluang kepada semua untuk memulakan bisnes ice blend dengan memiliki salah satu daripada 4 pilihan yang disedikan .
.
 Mak ayah tentu gembira anak yang disayangi keluarkan modal untuk mak ayah mulakan bisnes ice blend di rumah.
.
 Balik kerja dah penat. Tak perlu keluar rumah lagi buat bisnes. Sampai je rumah terus boleh mula niaga ice blend depan rumah.
.
 Walaupun sebagai Suri rumah yang sibuk dengan rutin harian + buat bisnes online + buat bisnes ice blend = duit poket akan mula bertambah.


.
4 PILIHAN YANG DISEDIAKAN 
UNTUK MEMULAKAN 
PERNIAGAAN ICE BLEND





1) PAKEJ SWEET FREEZER ICE BLEND 
     

2) MEDIUM SET SWEET FREEZER 
        

3) MINI SET SWEET FREEZER 
    

4) PEMBELIAN SERBUK PERISA 
     ICE BLEND SAHAJA ( 38 Perisa Pilihan )
     








LIHAT LAGI DI MUKA SURAT SETERUSNYA UNTUK DETAILS BERGAMBAR SETIAP PILIHAN YANG KAMI SEDIAKAN UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN ICE BLEND 


UNTUK TEMPAHAN DAN MAKLUMAT LANJUT
SILA HUBUNGI  :   017 6359 358  ( Tel / WhatsApp )

*Lihat  Lagi Di Muka Surat Seterusnya  ( KLIK Cacatan Lama )



KLIK link Fb Page ini : 

https://www.facebook.com/pages/Sweet-Freezer-Ice-Blend-Pengasas/648418985254377?sk=timeline






2 ulasan:

nur amalin rosli berkata...

Assalamualaikum.. Nak tanya dekat mana eh boleh beli scoop sukatan serbuk ice blended tu kalau kt kedai? T.kasih

Intan Noorlida berkata...

Assalam...kat sremban kat mn eh....klu nak bl black pearl sj bape ek price dia 1